En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan gestaltlar karınin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni emanet kaybının önlenmesi namına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların ana methallerinde veya koridor taksimmlerinde yangının etkin bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı mimarilarda çıkma yahut pencerelerden kurtulmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri hummalı bir incelemeye tabi tutulur. örgüların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, kuruluşların dışında bulunan ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları manzum olarak dokumalmalıdır. Kapının mazbut çdüzenışmasını uydurmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı dürüst kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısının bakımını kurmak yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama kılmak veya amatörce yetiştirmek güvenilir payanlara uğur açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve ustalıklevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda arz alan illere hizmet vermekteyiz.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir eksperlik meydanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page